германюк наталія романівна

шеф - кухар

Я, Наталя Германюк, бренд шеф-кухар сім’ї ресторанів Лейбова гора, сьогодні поділюсь секретами приготування соусу з відомого всім хріну. Найперший секрет для натхнення і кулінарних шедеврів: завжди готуйте з гарним настроєм, посмішка також обов’язкова. Якщо у Вас вже є один із найголовніших інгредієнтів – хороші емоції, то можна приготувати фантастично смачну підливу з хріну за давнім перевіреним сімейним рецептом. Для цього потертий хрін трохи залийте м’ясним чи овочевим бульйоном і потушкуйте. За кілька хвилин додайте попередньо перемішані 2 ст. л. сметани та 1 ст. л. муки. Потім – трохи лимонного соку, солі і, помішуючи, заварюйте соус до стану підливи. Згодом до ще теплого і вже майже готового соусу з хріну додайте 2 яєчні жовтки, дрібку цукру за смаком. Все ще раз добре перемішайте, пам’ятаючи про хороший настрій та баланс спецій, і смакуйте з м’ясом.

Смачні страви української, австрійської та угорської кухонь здивують смаком, виглядом та балансом!

Поціновувачам рибки або овочів раджу спробувати помідоровий суп, салат капрезе або смачний лосось

Безперечно, атмосфера закладу також Вас здивує та обов'язково запам'ятається