Я, Наталя Германюк, бренд шеф-кухар сім’ї ресторанів Лейбова гора, сьогодні поділюсь секретами приготування соусу з відомого всім хріну. Найперший секрет для натхнення і кулінарних шедеврів: завжди готуйте з гарним настроєм, посмішка також обов’язкова. Якщо у Вас вже є один із найголовніших інгредієнтів – хороші емоції, то можна приготувати фантастично смачну підливу з хріну за давнім перевіреним сімейним рецептом. Для цього потертий хрін трохи залийте м’ясним чи овочевим бульйоном і потушкуйте. За кілька хвилин додайте попередньо перемішані 2 ст. л. сметани та 1 ст. л. муки. Потім – трохи лимонного соку, солі і, помішуючи, заварюйте соус до стану підливи. Згодом до ще теплого і вже майже готового соусу з хріну додайте 2 яєчні жовтки, дрібку цукру за смаком. Все ще раз добре перемішайте, пам’ятаючи про хороший настрій та баланс спецій, і смакуйте з м’ясом.
Смачні страви української, австрійської та угорської кухонь здивують смаком, виглядом та балансом!